Elkötelezettségünk a nők egészsége iránt

Nagyon fontos számunkra környezetünk és női vásárlóink iránti folyamatos gondoskodás. Hisszük, hogy a nők egészsége alapvetően összefügg a környezet egészségével. Az egészségtudatos nő hozzájárul saját, valamint szerettei és a társadalom egészségéhez. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és tudományunkkal minden nőnek segítsünk egészséges életet élni életének minden szakaszában. Nem akarjuk azonban, hogy ez a környezetvédelem rovására menjen. Itt elmagyarázzuk, hogy mit csinálunk már most, és milyen ambícióink vannak a jövőre nézve.

Tamponjaink

Tudtad, hogy 70 éve úttörő szerepet játszunk a tamponok innovációjában? Ez biztosítja, hogy termékeink nemcsak megbízható védelmet nyújtanak, hanem biztonságosak is a teste és bolygónk számára is!

Az egészség fontos számunkra, ezért az o.b.® tamponok nem tartalmaznak káros vegyszereket, klóros fehérítőt és illatanyagot. Tamponjaink nedvszívó magja 100%-ban növényi alapú és fenntartható forrásból származik. Az egészséged és biztonságod érdekében tamponjainkat nőgyógyászok klinikailag tesztelik.

egy tampon egy körben

A tamponjaink előállításához használt anyagokat az OEKO-TEX® független vizsgálatnak vetette alá, és STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megfelel a bőrrel érintkező textiltermékekre vonatkozó legmagasabb biztonsági követelményeknek. Ezenkívül az o.b.® Pro Comfort tampon 2017-ben és 2020-ban is kiváló minősítést kapott az ÖkoTest által.

egy virág egy körben

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság és az átláthatóság mellett. Ezért a wuppertali fő gyártóüzemünk 100%-ban megújuló energiát használ. Ezenkívül teljes átláthatóságot biztosítunk minden o.b.® tampon gyártási folyamatának a tekintetében. Így továbbra is megvédhetjük környezetünket, és lehetővé tehetjük fogyasztóink számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak az egészségesebb életmód érdekében.

egy szélmalom egy körben

2025-re az a célunk, hogy minél több organikus és fenntartható anyagot használjunk, hogy biztosítsuk a bolygónk egészségét, miközben megbízható védelmet és kényelmet nyújtunk, amelyről az o.b.® az évek során ismert volt.

Fenntartható csomagolás

Tudtad, hogy a csomagolási hulladék csökkentése érdekében már jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre a csomagolásunkon?

Minden csomagolásunk 90%-ban újrahasznosított anyagokból és FSC tanúsítvánnyal rendelkező, megújuló európai erdőkből származó növényi rostokból készül.

egy doboz egy körben

Minden o.b.® dobozunk 100%-ban újrahasznosítható, és növényi alapú tintákat használunk, amelyek környezetbarátabbak, mivel újrahasznosíthatók.

egy fa egy körben

Keményen dolgozunk azon, hogy tájékoztatást adjunk termékeink ártalmatlanításának módjáról, hogy ösztönözzük a hulladékgyűjtőkben történő ártalmatlanítást a környezetünk védelme érdekében.

a Föld egy körben

Tamponjainkat dobd egyszerűen a szemetesbe, így segíthetsz megőrizni a bolygónk tisztaságát. Ezen túlmenően a műanyaghulladék csökkentése, valamint folyóink és óceánjaink védelme érdekében eltávolítjuk a termékkínálatunkból az applikátorokat.

egy csepp egy körben

2025-re globális lábnyomunk minimalizálására törekszünk azáltal, hogy folyamatosan dolgozunk a csomagolóanyagok hatékonyabb felhasználásán, beleértve a méretének a csökkentését, a raklapokra helyezett termékek számának növelését, és ezáltal az elosztóhálózatunkban lévő teherautók számának csökkentését, hogy megóvjuk környezetünket.

Hozzájárulásunk a társadalomhoz

Tudtad, hogy több mint 70 éve dolgozunk együtt iskolákkal és egészségügyi szakemberekkel, hogy a fiatal lányokat az intim higiéniára neveljük? Ezáltal jobban megértik a testüket, és képesek lesznek arra, hogy megfontolt döntéseket hozzanak az intim és menstruációs higiéniával kapcsolatban.

Régóta együttműködünk egészségügyi szakemberekkel, például nőgyógyászokkal, hogy a leghatékonyabb, legkényelmesebb és legbiztonságosabb termékeket állítsuk elő menstruációs és intim szükségleteidhez.

2025-re szeretnénk kiterjeszteni iskolai programunkat. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy több fiatal nőt oktassunk a menstruációs és intim egészségükről, valamint több környezetvédelmi partnerséget alakítsunk ki, hogy hozzájáruljunk egy egészséges bolygóhoz.

 

o.b.<sup>®</sup> termékkereső

Melyik o.b.® tampon illik hozzád? Válaszolj
négy rövid kérdésre.

Gyakran ismételt kérdések

Tudj meg többet a menstruációról, a
pubertáskorról és a tamponokról.