Fedezd fel az o.b.® tamponokat

Új megjelenés, változatlan minőség! Az o.b.® tamponok mostantól új, modern csomagolásban kaphatók. Az o.b.® megbízható és diszkrét védelmet nyújt a nők számára több mint 70 éve. Tudd meg, melyik o.b.® tampon illik hozzád a legjobban.

Termékek szűrése

Termékek szűrése2 Filter Active
Filter
  • Termékek
  • Nedvszívó képesség
  • További szűrők
  • Has taxonomy term

Termékcsaládok összehasonlítása

o.b.® Original

Megbízható védelem csavart bordázattal

A StayDry technológiának köszönhetően szárazabb marad, hogy tisztának érezhesd magad. Az csavart bordázat hatékonyan vezeti el a folyadékot a tampon belsejébe.

Védelem
Megbízható védelem
Csavart bordázat
Csavart bordázat
 
 
o.b.® ProComfort®

A maximális kényelemért - SilkTouch® borítással a könnyű felhelyezésért és eltávolításért

Dynamic Fit™ technológiával és SilkTouch® borítással. A DynamicFit™ technológia 3D irányú tágulásának köszönhetően a felhelyezett tampon tökéletesen igazodik a test alakjához.

Védelem
Megbízható védelem
Felhő
Maximális kényelem
Forrás
Könnyű felhelyezés & eltávolítás
o.b.® ExtraProtect

Két technológiát ötvözve akár 100%-os szivárgás elleni védelmet biztosít napközben és éjszaka is


Az extra védőszárnyak gyengéden nyílnak szét, hogy azt a folyadékot is felfogják, amit más tamponok esetleg nem képesek.

Védelem
Maximális szivárgás elleni védelem
Védőszárnyak
Extra védőszárnyak
Napközben és éjszaka
Nappal vagy éjszaka
o.b.® Organic

100% organikus pamut a természetes védelemért

Teljesen műanyagmentes termék: a tampon és a kihúzószál is. 100% organikus pamutból készült. Egyedi csavart bordázattal a megbízható védelemért.

Védelem
Megbízható védelem
Csavart bordázat
Organikus pamut
Pamut
Csavart bordázat

Tamponjaink megbízható védelmet nyújtanak a menstruáció alatt. Minden igényre van megfelelő tamponunk: az o.b.® ProComfort® SilkTouch® borítása lehetővé teszi a tampon könnyű felhelyezését és eltávolítását, ezért különösen alkalmas kezdők számára. Kezdőknek kifejezetten az o.b.® ProComfort® Mini tampont ajánljuk. Az o.b.® ExtraProtect a SilkTouch® védőszárnyaknak köszönhetően pedig akár 100%-os szivárgásvédelmet nyújt, ezért jó választás erős menstruáció esetén, éjszakára és szülés után is. Az o.b.® Organic tampont úgy fejlesztettük ki, hogy megbízható védelmet nyújtson, ugyanakkor megfeleljen az OEKO-TEX Standard 100 tanúsítványnak a legmagasabb, 1. osztályú biztonsági követelményeinek. Az o.b.® Organic tamponok műanyagmentesek és 100%-ban ellenőrzött organikus pamutból készülnek.

o.b.® termékkereső

Melyik o.b.® tampon illik hozzád?