Tamponhasználat éjszaka és edzés közben?

junge Frau versteckt sich unter der Decke
junge Frau versteckt sich unter der Decke

Éjszakai tamponhasználat

Igen, éjszaka is lehet tampont használni! Ugye milyen jó lenne, ha a menstruációd alatt tisztán ébrednél, és tudnád, hogy egész éjjel biztonságos védelmet élveztél? A közhiedelemmel ellentétben használhatsz tampont éjszaka is, és biztonságban és frissen érezheted magad a menstruációd alatt a nap 24 órájában. Az alvás alatti maximális védelem érdekében ajánljuk az o.b.® ExtraProtectet Extra SilkTouch® védőszárnyakkal.

Akár 100%-os védelem és kényelem egész éjszaka

Az új ob® ExtraProtect tampont extra védőszárnyakkal azért fejlesztettük ki, hogy extra védelmet nyújtson a szivárgás vagy elmozdulás ellen nappal vagy éjszaka. A védőszárnyak gyengéden nyílnak szét, és alkalmazkodnak a test egyedi alakjához. Azt a folyadékot is képesek felfogni, amit más tamponok esetleg nem. Az összefonódó bordázat hatékonyan segít eloszlatni a folyadékot a tampon belsejében, a maximális szivárgás elleni védelemért. Az egyedülálló SilkTouch® felület megkönnyíti a tampon felhelyezését és eltávolítását.

Továbbá: az o.b.® ExtraProtect tamponok használata akkor is javasolt, ha a szokásos tamponod már nem illeszkedik olyan jól. Erről bővebb információt a Menstruáció szülés után menüpont alatt találsz.

Frau schläft in Bett

A tamponok helyes használata éjszaka

Mindig cserélj tampont lefekvés előtt, és reggel, közvetlenül ébredés után. Így teljesen nyugodtan alhatsz, és tiszta érzéssel ébredhetsz! Éjszakára ugyanolyan nedvszívó képességű tampont használj, mint amit napközben használnál.

Tudtad?

A tamponokat nőgyógyásznő fejlesztette ki, hogy a testeddel harmóniában védjenek téged. Az egészségügyi betétekkel ellentétben nagyon gondosan felszívják a menstruációs folyadékot, a testbe felhelyezve. Ezután fokozatosan vezetik a folyadékot a tampon belsejébe, így az fokozatosan felszívódik anélkül, hogy a természetes folyást akadályozná.

o.b.® ExtraProtect - akár 100%-os szivárgás elleni védelem

Eddz könnyedén tamponnal a nehezebb napokon is

Ha a tampont megfelelően helyezted fel (a helyes alkalmazásról bővebb információt a tamponok helyes felhelyezése menüpontban találsz), semmi sem áll kedvenc sporttevékenységed útjába. Az o.b. ® nedvszívó rétegei megbízhatóan felfogják a menstruációs vért, így nyugodtan mehetsz akár úszni is, és nem kell lemondanod a sportról és a szórakozásról. A tamponok sportoláshoz és úszáshoz való használatáról további információkat a Tampon GYIK részben találsz.

Hallottál már az o.b.® ProComfort® Dynamic FitTM technológiával ellátott o.b.® ProComfort®-ról? Az egyedülálló, egymásba fonódó barázdák hatékonyan oszlatják el a folyadékot a tampon belsejében. A maximális kényelemért, a maximális rugalmasságért és a megbízható védelemért!

o.b.<sup>®</sup> termékkereső

Melyik o.b.® tampon illik hozzád? Válaszolj
négy rövid kérdésre.

Gyakran ismételt kérdések

Tudj meg többet a menstruációról, a
pubertáskorról és a tamponokról.