A fejlődő test

Mädchen lachen und schneiden Grimassen
Mädchen lachen und schneiden Grimassen

Változások a pubertáskorban

Hangulatváltozások, problémás bőr, új testérzet. A pubertáskorban bekövetkező változások gyakran okozhatnak bizonytalanságot. A testi fejlődés azonban teljesen normális és szép. Szeretnénk elkísérni téged az izgalmas fejlődési utadon, és hasznos információkkal és tippekkel ellátni téged mindenben, ami a pubertással kapcsolatos. Csak görgess tovább, ha szeretnél többet megtudni a pubertás egyes fázisairól, és animációnk segítségével felfedezni a női test egyes változásait.

Mikor következik be?

Honnan tudom, hogy közeledik az első menstruáció? Hogyan készülhetek fel rá, és milyen érzés? Mindezt megtudhatod itt: Az első menstruáció.

Változások a pubertáskorban

Ahogy egy lány lassan felnőtt nővé érik - az érzései és az életszemlélete is megváltozik. A pubertáskori változások a felnőtté válás és az úgynevezett nemi érettség elérésének természetes folyamatához tartoznak.

Fehér folyás

Fehér foltokat veszel észre a fehérneműdben? Ne aggódj, és gratulálok - úton vagy a nővé válás felé, és közeledsz az első menstruációdhoz. Összefoglaltuk neked a fehér folyással kapcsolatos legfontosabb információkat.

Információk a szülőknek

A pubertás gyakran kihívást jelentő életszakasz, nemcsak a fiatal felnőttek, hanem a szülők számára is. Még a felnőttek is gyakran nem tudják, hogyan kezeljék a sok kérdést és a gyermekük fejlődését. Ezért is készítettünk néhány hasznos információt a szülők számára.

o.b.<sup>®</sup> termékkereső

Melyik o.b.® tampon illik hozzád? Válaszolj
négy rövid kérdésre.

Gyakran ismételt kérdések

Tudj meg többet a menstruációról, a
pubertáskorról és a tamponokról.