Mindent a tamponokról

o.b.® Tampons Produktlinie
o.b.® Tampons Produktlinie

A tamponok évtizedek óta népszerűek, és világszerte nők milliárdjai használják őket. És ennek számos jó oka van, például a következők:

  • kicsik
  • diszkrétek
  • higiénikusak
  • kényelmesek

és a használatuk könnyű!

Tamponok, egészségügyi betétek & alternatívák

A legtöbb nő tampont használ a menstruációja alatt. Ennek jó oka van, hiszen a tamponokat könnyen magaddal viheted bárhova, egyszerű használni, és úgy fejlesztették ki őket, hogy megbízható védelmet nyújtsanak a menstruáció kellemetlen mellékhatásai, például a szag és a vérzés ellen. A tamponokon kívül léteznek más higiéniai termékek is a menstruációd idejére, amelyek szinte mindegyike megtalálható minden drogériában. Nem vagy biztos benne, hogy a tampon, a menstruációs kehely, a menstruációs fehérnemű vagy az egészségügyi betét a legjobb neked? Segítünk, összeállítottunk neked egy áttekintést ezeknek a termékeknek a különböző tulajdonságairól.

A tamponok helyes felhelyezése

A tampon első alkalommal történő használata gyakran vet fel kérdéseket. Segíthet, ha megismerkedsz a testeddel és megérted annak anatómiáját, hiszen a tampon első felhelyezése gyakran az első alkalom, amikor megismerkedsz magaddal. A tamponok helyes felhelyezése alatt minden lényeges információt megtalálsz.

A tamponok használata

Lehet-e tampont használni éjszaka? Mi a helyzet az úszással és a testmozgással? Ezekre a kérdésekre a Tamponok használata alatt adunk választ.

A Minden o.b.® termék menüpont alatt megtudhatod, melyik tampon a megfelelő számodra.

Olvasgass tovább a téged érdeklő témákról, tudd meg miért jó választás a tampon, hogyan működik, hogyan és hova kell kidobni.

o.b.<sup>®</sup> termékkereső

Melyik o.b.® tampon illik hozzád? Válaszolj
négy rövid kérdésre.

Gyakran ismételt kérdések

Tudj meg többet a menstruációról, a
pubertáskorról és a tamponokról.