o.b.® - több mint 70 éve a nők szolgálatában

Az o.b.® több mint fél évszázada javítja a nők életminőségét, és ez idő alatt soha nem látott változásokat hozott a nők számára. Itt megtudhatod, hogyan változtatta meg az európai tamponpiac vezetője a női higiéniát, és hogyan sikerült az évek során új, továbbfejlesztett termékeket piacra dobni. Tudj meg többet az o.b.® történetéről itt.

anya és lánya

Fenntarthatóság: Gondoskodunk a környezetről és ügyfeleinkről

Nagyon fontos számunkra a környezetünkkel és vásárlóinkkal való folyamatos törődés. Hisszük, hogy a nők egészsége alapvetően összefügg a környezet egészségével. Célunk, hogy 2025-re minél több organikus és fenntartható összetevőt használjunk, hogy biztosítsuk bolygónk egészségét, miközben azt a megbízható védelmet és kényelmet kínáljuk, amelyről az o.b.® már évtizedek óta ismert. További információkat o.b.® tamponjaink fenntarthatóságáról fenntarthatósági oldalunkon találsz.

egy boldog lány mosolyog narancs felsőben

Megbízható minőség

Miért olyan fontos a minőség? Csak Németországban évente mintegy 1,2 milliárd o.b.® tampont adnak el, és a világ 40 országába is exportálják. A tamponok nők és lányok milliói életének a szerves részét képezik. Bíznak az o.b.® minőségében, és mi keményen dolgozunk azért, hogy ezt a bizalmat fenntartsuk. Az "Összetevők" menüpont alatt többet megtudhatsz a gyártásról és a tamponjainkban felhasznált összetevőkről.

o.b.<sup>®</sup> termékkereső

Melyik o.b.® tampon illik hozzád? Válaszolj
négy rövid kérdésre.

Gyakran ismételt kérdések

Tudj meg többet a menstruációról, a
pubertáskorról és a tamponokról.