Változik a menstruációm

három generáció ül az ágyon
három generáció ül az ágyon

Teljesen természetes, hogy a menstruációs vérzésed változik akár menstruációról menstruációra vagy az életed során. Általában minden változásnak természetes és logikus magyarázata van. Ezen az oldalon mindent megtalálsz, amit a menstruációddal kapcsolatban tudnod kell.

Ciklus ingadozás és menstruációközi vérzés

Néha erősebb, néha enyhébb a menstruációd: a ciklusod változik az életed során - és ez teljesen természetes. Magában a menstruációs ciklusban is lehetnek ingadozások, például az éjszaka folyamán. Tudd meg, miért történik ez, és mi befolyásolja a menstruációs vérzés erősségét.

Menstruáció szülés után

Most született gyermeked? Gratulálunk! Ekkor biztosan észreveszel néhány változást a testedben - talán a menstruációd alatt is. Lehet, hogy a menstruáció alatti vérzésed most erősebb, és a megszokott tamponok már nem illeszkednek tökéletesen. Tudj meg többet a szülés utáni női létről, az esetleges új igényeidről és az optimális o.b.® védelemről.

Anyuka játszik a gyermekkel

Menstruáció a menopauza előtt

A menopauza egy új fejezet az életedben! Egyes nők alig vesznek észre változást, míg mások nagyon kellemetlennek találják a menopauza tüneteit. Ha te is tapasztalod a tüneteket - ne aggódj: számtalan módszer létezik ezek ellensúlyozására.

Nő nevet a kamerába

Éjszakai tamponhasználat?

Tartós mítosz, hogy éjszaka nem szabad tampont használni. A közhiedelemmel ellentétben semmi sem szól a tamponok éjszakai használata ellen. Ugyanarra a nedvszívóhatásra számíthatsz, mint nappal. Egyszerűen csak cserélj tampont lefekvés előtt és reggel ébredéskor. Így egész éjszaka biztonságban érezheted magad a menstruációd alatt, és tiszta érzéssel ébredhetsz.

Nő alszik az ágyon

o.b.<sup>®</sup> termékkereső

Melyik o.b.® tampon illik hozzád? Válaszolj
négy rövid kérdésre.

Gyakran ismételt kérdések

Tudj meg többet a menstruációról, a
pubertáskorról és a tamponokról.