Természetes, hogy a vérzés erőssége a menstruáció időtartama alatt és életünk során is változik. Ismerje meg, hogy mely tényezők befolyásolják ezt és melyik o.b.® tampon nyújthat optimális megoldást a változó menstruációs igényekhez.

Egy életen át

Természetes, hogy a menstruációs vérzés erőssége a menstruáció időtartama alatt és életünk során is változik. Ismerje meg, hogy mely tényezők befolyásolják ezt és melyik o.b.® tampon nyújthat optimális megoldást a változó igényekhez.

Szülés után

Gratulálunk - épp most adott életet a kisbabájának! Észrevett néhány változást a testén! Lehet, hogy erősebb menstruációs vérzést tapasztal, ezért a normál tampon már nem elegendő. Tudja meg, hogy mire számíthat és melyik o.b.® tampon védelme lesz a legmegfelelőbb választás.

A változókor környékén

A változókor szintén egy új fejezet az életében! A nők egy része szinte alig észlel bármilyen változást, mások pedig nagyon kellemetlen tünetekre panaszkodnak. Ha zavaróak a tünetek - ne aggódjon – sokféleképpen kezelhetőek.

Éjszakai tampon használat

Igen, tampont éjszaka is használhat. Próbálja ki az o.b.® ProComfort™ Night tampont. Nem lenne jó a menstruáció időtartama alatt is frissen ébredni és tudni, hogy egész éjjel biztonságban volt? Nos, ellentétben néhány széles körben elterjedt mítosszal, éjszaka is lehet tampont használni. Az o.b.® ProComfort™ Night tampon egyedülálló SilkTouch™ védőszárnyaival megbízható védelmet és kényelmet biztosít egész éjjel.