O.B.® márka

Minőség, amelyben megbízhat

Miért olyan fontos a minőség? Csak Németországban körülbelül 1,2 milliárd o.b.® tampont adnak el évente, és 40 országba exportálják. A tampon több millió lány és nő életének a része. Megbíznak az o.b.® minőségében és azon dolgozunk, hogy megőrizzük ezt a bizalmat.

TUDJON MEG TÖBBET

Fenntarthatóság :
az o.b.® nagyobb védelmet nyújt, mint gondolná

A fenntarthatóság - folyamatos törődés a környezettel és a fogyasztóinkkal – fontos számunkra. Az o.b.® több milliárd tampont gyárt évente. Hogyan garantáljuk, hogy minden tampon a legkisebb környezeti lábnyomot hagyja maga után?

TUDJON MEG TÖBBET

A nők megértése több mint 65 éve

Az o.b.® javítja a nők életminőségét több mint fél évszázada – ez soha nem látott változások időszaka a nők életében. Ismerje meg itt, hogy az o.b.® miként alakította át a női higiéniát és hogyan sikerült egyre fejlettebb termékekkel előállni az évek során.

TUDJON MEG TÖBBET

A női forradalom

El tudja képzelni az életet tampon nélkül? Hogy bizonyos napokon ne tudjon úszni, vagy ne tudja viselni kedvenc szűk ruháját, amely a szekrényében kell, hogy maradjon. Több mint 60 évvel ezelőtt az o.b.® fontos része lett sok millió nő életének és az önbizalom szimbólumává vált. Ismerje meg az o.b.® ötletének megszületését, és a szabadidejében szenvedélyes úszó nőgyógyásznő szerepét a legendás termék kifejlesztésében.

TUDJON MEG TÖBBET