Minőség, amelyben megbízhat
Miért olyan fontos a minőség? Csak Németországban körülbelül 1,2 milliárd o.b.® tampont adnak el évente, és 40 országba exportálják. A tampon több millió lány és nő életének a része. Megbíznak az o.b.® minőségében és azon dolgozunk, hogy megőrizzük ezt a bizalmat.

A több mint 60 éve tartó kutatás során folyamatosan azon dolgozunk, hogy az o.b.® tamponok minél nagyobb védelmet és kényelmet biztosítsanak. Ennek eredményeként jöttek létre a legfontosabb újításaink – a csavart bordázat, a SilkTouch™ borítás, a védőszárnyak és a különböző nedvszívóképességű termékek - a könnyű és kényelmes tampon felhelyezésért és az extra védelemért. Az o.b.® normal tampon csavart bordázattal az egyetlen a 22 tampon közül, amely elnyerte a "nagyon jó" jelölést a német fogyasztói szervezettől, a Stiftung Warentest-től.

A laboratóriumi kutatások és vizsgálatok, a fogyasztói kutatás és a magas szintű gyártási szabványok biztosítják az o.b.® tampon minőségét és biztonságosságát. A gyártás szigorúan ellenőrzött körülmények között folyik, mivel az ilyen intim termékek magas szintű szabványok betartását igénylik. A gyártási folyamat során, az ellenőrzési eljárások közé tartozik a szakítószilárdság véletlenszerű tesztelése, annak bizonyítására, hogy minden kihúzószál szilárdan rögzített.

Ráadásul, és mindenekelőtt folyamatos a termék tesztelése nők milliói által szerte a világon, akik használják az o.b.® tampont minden nappal és éjjel a menstruáció időtartama alatt, amely hozzájárul az o.b.® tampon minőségének biztosításához és javításához. Gondosan figyelünk fogyasztóinkra és folyamatosan tanulunk tőlük, öntől, hogy a termékek a legjobban megfeleljenek az igényeknek.