Nők milliói tapasztalnak különböző menstruációs tüneteket a vérzést megelőző napokban – szeszélyes hangulatot, fáradtságot vagy menstruációs fájdalmakat, hasi görcsöket. Itt megtudhatja, mi mindent tehet, hogy jól érezze magát a menstruáció időtartama alatt - és élvezze az életet a maga teljességében.

A menstruációt megelőző napok

Hirtelen rosszkedvűnek vagy ingerlékenynek érzi magát? A fejfájás és a mellek érzékenysége ismerősek Önnek? Ne aggódjon. Nők milliói tapasztalják a premenstruációs szindróma (PMS) tüneteit. Néhány tipp, amely csodásan működik, hogy megszabaduljon a PMS tüneteitől, és ne kelljen bármely kedvenc tevékenységről lemondania a PMS szindróma miatt még ezekben a napokban sem!

A menstruáció időtartama alatt – úgy, mint bármely más napon

Gyakran tapasztal kellemetlen érzést a hasában a menstruáció idején (például hasmenés menstruáció alatt, menstruációs görcs) és úgy érzi, rosszkedvű és fáradt? Nincs egyedül – mindannyian voltunk már hasonló állapotban. A fájdalmas menstruáció okainak jobb megértése és néhány tipp felfedezése a menstruációs fájdalom ellen segíthet, hogy jól érezzük magunkat ekkor is - mint bármely más napon.

A legjobb o.b.®megoldás önnek

Az o.b.® tampon teljes mozgásszabadságot, kényelmet és megfelelő szintű védelmet nyújt önnek a menstruáció minden napján. Magabiztosan és biztonságban érezheti magát bármit is csinál!