Használhatok tampont éjszakára?

Habozás nélkül használhat éjszaka is tampont. Valójában nők milliói használnak tampont a menstruációjuk minden éjszakáján. A betét összegyűrődhet vagy megtekeredhet, ezáltal elmozdul a helyéről, mialatt a tampon sokkal nagyobb mozgásszabadságot nyújt.

Az o.b.® tampon természetesen idomul a testhez. Az o.b.® tamponokat egy nőgyógyásznő úgy tervezte, hogy harmóniában legyenek a testtel. A betétekkel ellentétben, gondosan összegyűjti a folyadékot a testben, egyenletesen tágulva és gyengéden alkalmazkodva hozzá. Az o.b.® tamponokat a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő, erősen nedvszívó szálakból gyártják, amik megfelelnek a nem steril sebészeti célra használt vattákra* vonatkozó tisztasági követelményeknek. Az o.b.® tampon apránként szívja fel a folyadékot, így fokozatosan telik meg anélkül, hogy elzárná az áramlás természetes folyamatát.

Az o.b.® ProComfort™ Night tampon egyedülálló SilkTouch™ védőszárnyaival különleges védelmet nyújt egész éjjel. Használhatja egész éjszaka, akár nyolc órán keresztül is, de jusson eszébe, hogy helyezzen fel új tampont, lefekvés, előtt és reggel ébredés után azonnal távolítsa el.

o.b.® ProComfort™ Night - nőgyógyásznő által tervezve

*az Európai Gyógyszerkönyv szerint