Éjszakai tampon használat
Igen, tampont éjszaka is használhat. Próbálja ki az o.b.® ProComfort™ Night tampont. Nem lenne jó a menstruáció időtartama alatt is frissen ébredni és tudni, hogy egész éjjel biztonságban volt? Nos, ellentétben néhány széles körben elterjedt mítosszal, éjszaka is lehet tampont használni. Az o.b.® ProComfort™ Night tampon egyedülálló SilkTouch™ védőszárnyaival megbízható védelmet és kényelmet biztosít egész éjjel. Tökéletes védelem és kényelem egész éjjel. Ellentétben a betétekkel, az o.b.® ProComfort™ Night tampon annyira kényelmes, hogy észre sem veszi, természetesen és szabadon fogja magát érezni lefekvéskor. Az o.b.® ProComfort™ Night az egyetlen tampon éjszakára, különleges SilkTouch™ védőszárnyakkal. A szárnyak gyengéden szétnyílnak és a hüvely egyedi alakjáhozt idomulnak, így biztonságosan a tampon belsejébe vezetik az összes folyadékot, így biztosítva védelemet egész éjszakára. Az egyedülálló SilkTouch™ borítással a tampon felhelyezése és eltávolítása kényelmesebb mind alvás előtt mind azután. Ezzel a kényelemmel és védelemmel pihentető alvást és tiszta, friss ébredést biztosít!


 

Magabiztos használat egész éjjel 


Az o.b.® tampon természetesen idomul a testhez. Az o.b.® tamponokat egy nőgyógyásznő úgy tervezte, hogy harmóniában legyenek a testtel. A betétekkel ellentétben, gondosan összegyűjti a folyadékot a testben, egyenletesen tágulva és gyengéden alkalmazkodva hozzá. Az o.b.® tamponokat a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő, erősen nedvszívó szálakból gyártják, amik megfelelnek a nem steril sebészeti célra használt vattákra* vonatkozó tisztasági követelményeknek. Az o.b.® tampon apránként szívja fel a folyadékot, így fokozatosan telik meg anélkül, hogy elzárná az áramlás természetes folyamatát.

Csak helyezze fel az o.b.® ProComfort™ Night tampont éjszakára lefekvés előtt és a reggeli ébredés után azonnal távolítsa el. Habár éjjel tovább viselheti a tampont, javasoljuk, hogy először ugyanazt a tampon méretet próbálja ki, amit napközben is használ. Ha ez nem működik, akkor próbáljon meg egy eggyel nagyobb nedvszívó képességű tampont.

Az o.b.® ProComfort™ Night - nők milliói használják minden éjjel a menstruáció időtartama alatt!

* az Európai Gyógyszerkönyvnek megfelelően