Egy életen át
Természetes, hogy a menstruáció erőssége változik, reagálva az ingadozó hormonszintre. Valójában sok tényező befolyásolhatja, hogy milyen gyenge vagy erős a menstruációs vérzés. Ismerje meg, hogy mely tényezők befolyásolják a vérzés erősségének változását és melyik o.b.® tampon nyújthat optimális megoldást a változó igényekhez.

A MENSTRUÁCIÓ IDŐTARTAMA ALATT

A menstruációs vérzés erősségének változása teljesen normális. Általában a menstruáció első néhány napjában erősebb vérzés tapasztalható, majd a vége felé közeledve egyre kevesebb. Az o.b.® tamponok különböző nedvszívó képességűek és típusúak, hogy a menstruáció időtartama alatt mindig megtalálja az igényének éppen megfelelő tampon méretet és fajtát.

FOGAMZÁSGÁTLÓ TABLETTA

Előfordulhat, hogy a menstruációs vérzés erőssége külső tényezők hatására is változik, például stressz, túlzott fogyókúra vagy fogamzásgátló módszerek. Például a fogamzásgátló tabletta szedése általában gyengébb vérzést eredményez. A fogamzásgátló tabletta zavarja a petesejt normális fejlődését, a peteérést és akadályozza az ovulációt. Ez azt jelenti, hogy a méhnyálkahártya kevésbé vastagszik meg és sokkal gyengébb a menstruáció. Gyenge menstruációs vérzéskor könnyen felhelyezhető és eltávolítható tampon ajánlott, mivel a folyadék mennyisége nem feltétlen tudja kihasználni a tampon maximális nedvszívóképességét. A ProComfort™ tamponok egyedülálló SilkTouch™ borításukkal és a Smooth technológiával nagyon könnyen és kényelmesen használhatóak még a gyenge napokon is. Tudjon meg többet erről a tamponról itt.

SZÜLÉS UTÁN ÉS VÁLTOZÓKOR KÖRÜL

A menstruációs folyadék mennyisége változhat akkor is, ha életében új fejezet kezdődik. Sok nő tapasztalja, hogy a szülés után, visszatérő menstruáció erősebb és kicsit tovább tart, mint korábban, így az eddig használt tampon fajták már nem elegendőek. Erősebbé válhat a menstruációs vérzés a változókorban is. Az o.b.® ProComfort™ Night tampon rendkívüli védelmet biztosít. Az egyedülállóan rugalmas SilkTouch™ védőszárnyai finoman szétnyílnak, hogy azt a menstruációs folyadékot is felfogják, amit más tampon már nem tud. Az o.b.® ProComfort™ Night tampon rendkívül puha szárnyai biztonságosan a helyükön maradnak óvatosan alkalmazkodva a hüvely egyedi alakjához, ezzel az esetleges elcsúszást is megakadályozva. Tudjon meg többet erről a tamponról itt.