Compact Applicator

Az o.b.® Compact Applicator tampon egy fejlesztés eredménye, mely által az applikátoros tampon gyengéd és higiénikus felhelyezést biztosít praktikus és diszkrét használat során. Az o.b.® tampon csavart bordázatát úgy fejlesztették ki, hogy a folyadékot a tampon belsejébe vezesse, hogy megfelelő védelmet biztosítson.

Mitől olyan praktikus az o.b.® Compact Applicator termék?

Az újonnan kifejlesztett praktikus méretű o.b.® Compact Applicator olyan kicsi, hogy akár egy tenyérben vagy egy zsebben is elfér.

Könnyebb felhelyezni egy tampont applikátorral?

Mivel Önnél jobban senki sem ismeri a testét, Ön tudja legjobban, hogy mi a legmegfelelőbb saját magának. Valójában nagyon egyszerű ujjal felhelyezni egy tampont applikátor nélkül. Könnyen ellenőrizhető, hogy a tampon jól lett-e felhelyezve. Applikátor nélkül a termék kisebb és diszkrétebben elfér a kis táskájábanvagy a zsebében és kevesebb szemetet is termel!
Egyedül Ön tudja eldönteni, hogy melyik az Ön számára legkényelmesebb megoldás.

Melyik nedvszívó képességű o.b.® Compact Applicator jó nekem?

o.b.® Compact Applicator Normal és Super méretekben is elérhető.

Találja meg az Önnek legmegfelelőbbet a termékválasztónkkal.

Tudjon meg többet, hogy Hogyan használjuk az applikátort.
 

 

Az o.b.® Compact Applicator Normal tampon három cseppes termék, ami azt jelenti, hogy használata közepes vérzés esetére ajánlott.

Normal

Az o.b.® Compact Applicator Super tampon négy cseppes termék, ami azt jelenti, hogy használata közepestől erős vérzésig ajánlott.

Super